Ontdek de Zomer Nieuwigheden van Märklin 2024 - bij Team Miniature Project

Ontdek de Zomer Nieuwigheden van 2024 bij Team Miniature Project - Exclusief Märklin!

Welkom bij de betoverende wereld van modelspoor bij Team Miniature Project! Speciaal voor deze zomer hebben we een indrukwekkende selectie aan Märklin-modellen die elke liefhebber van modeltreinen zal bekoren. Of je nu een voorliefde hebt voor stoomlocomotieven uit vervlogen tijden of een passie voor modern goederenvervoer, onze Zomer 2024 catalogus biedt voor ieder wat wils.

Een Divers Aanbod van Locomotieven en Wagens

Onze nieuwste collectie omvat prachtige H0-locomotiefmodellen van Märklin, variërend over verschillende tijdperken. Deze modellen zijn perfect voor verzamelaars die hun collectie willen verrijken met zowel historische als hedendaagse treinen. Daarnaast omvat onze catalogus diverse wagensets en losse wagens, elk met unieke eigenschappen die je treinset zullen verrijken.

Kleurrijke Silowagens van Märklin

Een hoogtepunt dit seizoen is een serie silowagens, beschikbaar in minstens vijf verschillende kleuren. Elk model is verfijnd met unieke verouderingstechnieken en weathering, wat elke wagen een authentieke en geleefde uitstraling geeft.

Speciale Edities en Nostalgische Verrassingen

We hebben enkele bijzondere verrassingen voor je, zoals de Zwitserse Giruno in een opvallend kleurontwerp, zoals gezien tijdens een testrit naar Milaan in 2018. Voor verzamelaars van spoor Z bieden we een toekomstvisie uit het verleden met de ETA 150 van Märklin, een accuaangedreven model dat compleet met diverse lichtfuncties komt.

Highlights voor Spoor 1 van Märklin

Voor liefhebbers van de grotere schalen, biedt onze Spoor 1-collectie van Märklin de "Schors" (Kikvors) in een groene variant met oliestook. Er is ook een speciale editie van de Witte Krokodil van de New York Central Line, een eerbetoon aan een uniek model uit de jaren '30, perfect als pronkstuk in je woonkamer.

Jouw Uitnodiging

We nodigen je uit om onze zomercatalogus te verkennen en de perfecte aanvullingen voor jouw Märklin-collectie te ontdekken. Heb je vragen of speciale verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij Team Miniature Project. We zijn enthousiast om je te helpen de ideale modellen te vinden die jouw passie voor modelspoor verder aanwakkeren.

Veel plezier met het ontdekken van onze Märklin Zomer Nieuwigheden 2024!


Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post