Ontdek het Verrassingsmodel van Märklin voor 2024 – Nu beschikbaar voor Pre-Order bij Miniature Project

Bij Miniature Project zijn we verheugd om het verrassingsmodel van Märklin voor 2024 aan te kondigen: de Stoomlocomotief 141 R 1244. Dit buitengewone model markeert de eerste keer dat het type 141 R beschikbaar is in het Märklin assortiment. Deze stoomlocomotief is een eerbetoon aan een van de meest iconische locomotieven uit de Franse spoorweggeschiedenis en is nu beschikbaar voor pre-order.

Historie van de 141 R 1244: Een Amerikaans-Frankrijkse Legende

De 141 R stoomlocomotieven werden oorspronkelijk gebouwd in de Verenigde Staten en Canada om de Franse spoorwegen te helpen na de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog. Deze krachtige en veelzijdige locomotieven werden snel een steunpilaar van het SNCF-netwerk, en de 141 R 1244 is een van de weinige die nog steeds operationeel is. Vandaag de dag wordt deze locomotief liefdevol onderhouden door de Vereniging Mikado 1244 in Brugg, Zwitserland.

Hoogtepunten van het Model

Het Märklin 141 R 1244 model is met veel oog voor detail ontworpen en zit boordevol technische hoogstandjes die elke modeltreinliefhebber zullen bekoren:

  • Volledig nieuw ontwerp: Dit model is vanaf de grond af opnieuw ontworpen met fijn gedetailleerd metaalwerk en tal van los gemonteerde onderdelen.
  • Rookgenerator: Standaard uitgerust met een rookgenerator voor een authentieke stoomlocomotiefervaring.
  • Uitgebreide digitale functies: Voorzien van een mfx+ decoder met uitgebreide licht- en geluidsfuncties, inclusief verlichting in het machinistenhuis, drijfwerkverlichting en het flikkeren van de vuurkist.
  • Duurzame constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en een authentieke weergave.
  • Geschikt voor scherpe bochten: De afstand tussen de locomotief en de tender kan vergroot worden om zelfs de scherpste bochten met gemak te nemen.

Pre-Order Nu Bij Miniature Project

Dit unieke model is een must-have voor elke verzamelaar en modelspoorliefhebber. De 141 R 1244 is beschikbaar voor pre-order en zal naar verwachting eind september 2024 leverbaar zijn. Wacht niet te lang, want dit model is zeer beperkt beschikbaar en zal naar verwachting snel uitverkocht zijn.

Prijs: €679,00

Mis deze kans niet om een stuk spoorweggeschiedenis aan je collectie toe te voegen. Bezoek onze collectiepagina en plaats je pre-order vandaag nog om zeker te zijn van je exemplaar van deze iconische locomotief.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post