Uw Modeltrein Expert in de Bollenstreek: Miniature Project

Reparatie en Ombouw van Modeltreinen: Een Wereld van Mogelijkheden

Welkom bij Miniature Project, gevestigd in het hart van de Bollenstreek, nabij Leiden. Wij zijn uw specialist in het repareren en ombouwen van modeltreinen van elk merk. Met onze jarenlange ervaring in de modeltreinwereld, zijn wij uitgerust om zowel analoge als digitale schades te herstellen. Onze kennis en vaardigheden strekken zich uit tot de bekendste en zelfs de minder bekende merken in de wereld van modeltreinen en modelbanen.

Ons Aanbod in Reparaties

Elk Merk, Elke Schade: Wij Lossen Het Op

Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of een complexe herstelling, bij Miniature Project zijn alle reparaties mogelijk. Van motoren tot contacten en verlichting – onze reparatieafdeling heeft de know-how en de tools om uw treinen weer in optimale staat te brengen. Onze officiële dealerschappen met grote merken verzekeren u van kwalitatief hoogstaande reparaties.

Digitale Innovatie en Maatwerk

Van Analoog naar Digitaal: Uw Trein, Uw Keuze

Wij staan klaar om uw modeltreinen te transformeren. Of het nu gaat om het ombouwen van een analoge trein naar een digitaal wonder, of het inbouwen van LED-verlichting en realistische geluidseffecten – alles is mogelijk bij Miniature Project. Met behulp van ESU en Piko soundprogrammers voegen we levensechte geluiden toe aan uw locomotieven. Ons team van experts is in staat om de meest originele soundfiles in uw treinen te integreren.

Een Nieuwe Dimensie in Modeltreinen

Creëer Uw Droommodel bij Miniature Project

Laat ons uw modeltreinen omtoveren tot ware kunstwerken. Wij bieden de nieuwste technologieën, methoden en technieken om uw treinen te upgraden. Van de beste motoren en LED-verlichtingen tot soundfuncties en cabineverlichtingen – wij maken uw droom werkelijkheid. Ons grote portfolio aan dealerschappen en expertise stelt ons in staat om elk wens van u te vervullen.

Slotbeschouwing

Bezoek Ons in de Bollenstreek voor Uw Modeltreinbehoeften

Of u nu in Leiden, de Bollenstreek, of verder weg woont, wij nodigen u uit om Miniature Project te bezoeken voor al uw modeltreinbehoeften. Ontdek de mogelijkheden in reparatie, ombouw en maatwerk die wij bieden. Laat ons uw modeltreinervaring transformeren met onze toonaangevende diensten en expertise.


1 comment


  • Ed De Groot

    Ik heb een lok van marklin de nr 3055
    Wat kost het om deze om te laten bouwen naar digitaal


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post